Blackjack Double Exposure

Blackjack-Double-ExposureHet leuke van online blackjack spelen is dat er verschillende varianten zijn waardoor het spel een unieke twist krijgt. Meestal zijn deze verschillen erg klein, zoals de toevoeging van een bonusspel in Blackjack Pro of het spelen met een enkel dek kaarten in Blackjack Single Deck. Soms kan een blackjack variant door een verandering in de regels echter een compleet ander spel worden. Een goed voorbeeld hiervan is Blackjack Double Exposure.

Dit spel van software ontwikkelaar Netent laat niet één kaart maar allebei de kaarten van de dealer open op tafel zien. Hierdoor worden de beslissingen om wel of niet om een extra kaart te vragen een stuk makkelijker. Door deze eenvoud zijn ook de uitbetalingen iets aangepast. Toch heb je bij het spelen van Double Exposure de meeste kans om te winnen van alle online blackjack varianten. Daarom is dit spel perfect voor het toepassen van een blackjack systeem.

Speel Blackjack double exposure 

Spelregels Blackjack Double Exposure

De normale blackjack regels schrijven voor dat van de twee kaarten die de dealer aan het begin van elke hand gedeeld krijgt er één open op tafel ligt en de ander gesloten. Hierdoor moet je als speler raden wat de andere kaart van de dealer zou kunnen zijn en hierop je beslissingen baseren of je wel of niet om een extra kaart gaat vragen om de waarde van je hand te verbeteren. Tijdens het spelen van Double Exposure blackjack hoef je als speler vaak niet meer te raden want in deze online blackjack variant krijg je allebei de kaarten van de dealer te zien. Als dit aantal 17 of hoger is dan weet je meteen welke waarde jij met je hand moet verslaan om van de dealer te kunnen winnen.

De regels wanneer een dealer een extra kaart zal trekken of niet zijn namelijk nog altijd hetzelfde in deze variant. De dealer moet passen bij een waarde van 17 of hoger en een extra kaart trekken bij een aantal van 16 of lager. Wat echter wel anders is bij deze variant zijn de uitbetalingen. Wanneer je namelijk blackjack gedeeld krijgt dan wordt dblexdeze net als alle andere handen 1 op 1 uitbetaald. Ook verschillen de regels wanneer je een hand hebt met een gelijke waarde als de dealer. Normaal gesproken krijg je in deze gevallen namelijk je inzet weer terug. In Blackjack Double Exposure wint de dealer echter bij een gelijke waarde.

Toepassen systeem in Double Exposure

Hoewel je niet meer uitbetaald krijgt en de hand verliest als je een gelijke waarde als de dealer laat zien heb je in Double Exposure toch de meeste kans om te winnen van alle online blackjack varianten die we op deze site behandelen. Dit komt omdat het maken van beslissingen in dit spel een stuk makkelijker zijn. Door deze hoge kans om te winnen is Double Exposure ook perfect voor het toepassen van een inzetsystemen zoals het Paroli systeem, Martingale systeem, Parlay systeem en 1-3-2-6 systeem. Deze systemen voor blackjack zijn namelijk afhankelijk van een 50% kans om te winnen tijdens het spelen.