System 21 systeem

System-21-systeemAls ons de vraag wordt gesteld met welk systeem blackjack meer winstgevend gespeeld kan worden dan geven wij als antwoord altijd het system 21 systeem. Het probleem met veel blackjack systemen is namelijk dat deze enkel voorschrijven hoeveel geld er iedere hand ingezet moet worden. Echter heeft de hoeveelheid van je inzet totaal geen invloed op de hoeveelheid handen die je in blackjack kunt winnen. Terwijl dit nu juist hetgeen is wat blackjack zo bijzonder maakt als casinospel. Met het spelen van blackjack is het namelijk mogelijk om meer geld te winnen als de juiste beslissingen in het spel gemaakt worden. Hierdoor heb je meer kans om te winnen van de dealer waar tegen je speelt. De reden waarom system 21 een effectiever blackjack systeem is dan andere is omdat je met dit systeem ook leert hoe je beter blackjack kunt spelen.

Speel Blackjack met System 21 

Hoe werkt het system 21 systeem?

Het system 21 blackjack systeem bestaat eigenlijk uit twee onderdelen. Het eerste en belangrijkste onderdeel is een tabel waarop staat vermeld welke beslissing het beste genomen kan worden in specifieke spelsituaties. Het tweede onderdeel instrueert je de hoeveelheid geld die ingezet moet worden om de winst tijdens het spelen te maximaliseren. De tabel die gebruikt wordt staat onder ervaren spelers van blackjack ook wel bekend als de basic blackjack strategie. Hierbij is voor elke mogelijke situatie in blackjack berekend of je de meeste kans maakt om te winnen door een extra kaart te vragen, te passen, splitten of inzet verdubbelen. Als je de beslissingen in de tabel aanhoudt dan maak je de meeste kans om handen te winnen. schema

Wanneer je het system 21 systeem aanhoudt dan open je de tabel naast de blackjack tafel op het scherm van je computer. Op deze manier kan je makkelijk de juiste beslissing opzoeken tijdens het spelen van online blackjack. Aan de linkerkant van de tabel zijn de waardes en starthanden vermeldt die jij als speler kunt krijgen. Aan de bovenkant zie je de waardes van de kaart die de dealer kan krijgen. Op basis van deze twee waardes staat er op de tabel vermeld welke beslissing je het beste kunt nemen. Naast dit handige hulpmiddel om een betere blackjack speler te worden instrueert het systeem je ook hoeveel er ingezet moet worden.

Blackjack systeem toepassen

Bij het toepassen van dit blackjack systeem kijk je dus tijdens de hand steeds op de tabel om de beste beslissingen te nemen. Voor iedere hand moet echter ook bepaald worden hoeveel er ingezet moet worden en ook hierbij helpt het systeem je een handje. De hoeveelheid die ingezet moet worden is namelijk verdeeld in units. Laten we voor het gemak bepalen dat een unit 1 euro is. We beginnen met een inzet van 2 units, wanneer we een hand verliezen dan verhogen we de inzet met 2 units in de volgende hand, als we een hand winnen dan verlagen we de inzet met 2 units en als een hand gelijk wordt gespeeld tegen de dealer dan wordt de inzet voor de volgende hand met 1 unit verhoogd.

Voorbeeld: we beginnen met een inzet van 2 euro. We verliezen de hand en verhogen de inzet naar 4 euro. De volgende hand spelen we gelijk tegen de dealer en daarom verhogen we de inzet naar 5 euro. Vervolgens winnen we een hand en daarom kan de volgende inzet worden verlaagd naar 3 euro.

Extra tip: de tabel die in dit systeem gebruikt wordt kan natuurlijk ook toegepast worden als met een ander systeem blackjack speelt.